Stratenloop 2016 – uitslagen

Beste lopers en ander ongedierte,

De stratenloop was ook dit jaar weer een plezante bedoening : veel zon, veel volk, veel deelnemers (ongeveer 30 meer dan vorig jaar, er was ook iemand uit Maastricht, dacht ik ) – veel ouders met hun kinderen, die dan allemaal kunnen meedoen. En er is niemand meer onderweg, iedereen is aangekomen. Ook de meneer die 5 minuten later is moeten vertrekken, en die ons dat niet kwalijk heeft genomen.

De podia en de uitslagen vind je bij dit bericht en hier ook ergens links. Eigenlijk zijn die niet zo belangrijk, het voornaamste is dat je hebt meegelopen. Hoewel ik moet toegeven dat, als ik ergens loop, ik ook benieuwd ben naar de uitslag.

De foto’s volgen de volgende dagen.

Belangrijk :

DE STRATENLOOP 2017 GAAT DOOR OP ZONDAG 22 OKTOBER.

Dat is niet de 3de zondag van oktober zoals normaal het geval is, dit om kalendertechnische, organisatorische en beschikbaarheid van mensenische redenen.

Veel loopplezier en tot volgend jaar !

De organisatie.

Stratenloop Tisselt 2016 – podia.docx

Stratenloop Tisselt 2016 – uitslagen.xlsx

 

Advertenties

5 gedachtes over “Stratenloop 2016 – uitslagen

 1. Peter De Koninck

  Nummer 422 = Peter DE KONINCK. En ik denk dat ik niet 5, maar 10 minuten later vertrokken ben :-). Op mijn Garmin havik na 10 km een tijd van 40:29, dus ik mag hopen dat ik geen 6 minuten gedaan heb over de laatste paar honderd meter…
  Bedankt voor de organisatie. Volgend jaar kom ik wat vroeger…

  Like

 2. wim

  Jouw tijd was volgens onze metingen 41.36. We hebben er vergeten 5 min af te trekken.
  Je wordt daarmee 9de. Is aangepast in de uitslag.
  Tot volgend jaar !

  Like

Reacties zijn gesloten.